Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful DIICOT, noi dezvăluiri: Gheorghe Dincă este acuzat de alte trei violuri

felix banila

Gheorghe Dincă, bărbatul care a mărturisit că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, este acuzat de alte trei violuri pe care le-ar fi comis în locuința sa, din Caracal, a declarat, vineri, șeful DIICOT, Felix Bănilă.

Felix Bănilă, șeful DIICOT, a declarat, vineri, că, după audierea mai multor persoane, s-a extins urmărirea penală pentru două infracțiuni de viol comise de Gheorghe Dincă asupra altor persoane decât Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Brigitte Macron luată la țintă de membrii Guvernului brazilian: `Această femeie este într-adevăr urâtă` (ministrul economiei)

„Procurorii, atât personal cât și prin intermediul ofițerilor de poliție judiciară delegați au procedat la audierea a numeroase persoane în calitate de martori atât ca evoluție a anchetei, cât și ca urmare a solicitărilor formulate de părțile civile și de reprezentanții acestora. Ca urmare a declarațiilor luate, prin Ordonanța din 22 august 2019 s-a dispus extinderea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de viol în raport de alte două persoane vătămate decât cele precizate anterior”, a spus Felix Bănilă, conform Mediafax.

De asemenea, Bănilă a precizat că la dosarul lui dosarul cauzei de la Caracal a fost reunit și un alt dosar aflat pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, în care o altă femeie îl acuză pe Dincă de viol.

„A fost reunit și dosarul (...) formulat ca urmare a declinării în favoarea structurii noastre de parchet de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal. O altă persoană vătămată sesizase faptul că în perioada mai - iunie 2019 fusese constrânsă de inculpat (Gheorghe Dincă – n.r.) să întrețină raporturi sexuale cu acesta în locuința inculpatului din municipiul Caracal”, a mai spus Bănilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.