Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful DNA are un mare of: 'Imediat îmi expiră mandatul şi nu am văzut Tel Drum finalizat'

Inquam Photos / Octav Ganea
crin bologa

Procurorul şef al DNA, Crin Bologa, a declarat că nu este mulţumit că s-au prelungit termenele pentru soluţionarea dosarului Tel Drum în care este anchetat fostul preşedinte al PSD Liviu Dragnea, dar şi-a exprimat speranţa că în mandatul său va fi dată soluţia finală de către procurorul de caz.

Crin Bologa a vorbit, duminică, la emisiunea Insider Politic de la Prima Tv, despre dosarele în care este anchetat fostul lider PSD Liviu Dragnea.

”Dosarul (privind vizita în SUA -n.r.) este deja trimis în judecată. Este foarte important pentru că faptele de care este acuzat au fost săvârşite în calitate de preşedinte al Camerei Deputaţilor şi şef de partid. Sigur că şi acolo se bucură de prezumţia de nevinovăţie. Eu am zis despre posibilele fapte de corupţie pentru care a fost trimis în judecată”, a declarat Bologa.

Întrebat de stadiul dosarului Tel Drum, Bologa a explicat că se aşteaptă soluţia procurorului.

”Dosarul de care vorbim, dosarul Tel Drum, acolo avea calitatea de preşedinte al Consiliului Judeţean, acolo a fost pus sub acuzare, nu mai este suspect, este inculpat. Iar procurorul de caz afirmă că este în stadiu de redactare a soluţiei. Acum eu nu ştiu ce soluţie va da. Nu par foarte mulţumit pentru că cel care a condus DNA a înainte de a veni eu interimar, a dat anumite termene şi aceste termene s-au prelungit, s-au prelungit. Sigur că sunt motivate de procurorul de caz. Dosarul este în lucrare, în permanenţă, deci nu au fost perioade de timp în care s-a aflat în nelucrare, numai că lumea aşteaptă foarte mult finalizarea acestui dosar. (...) Imediat îmi expiră mandatul şi nu am văzut Tel Drum finalizat. Aş vrea să îl văd mai mult ca oricine”, a mai afirmat şeful DNA.

Întrebat când va veni soluţia în acest dosar, Crin Bologa a răspuns: ”Sper că în mandatul meu”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.