Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful DNA lansează NUCLEARA: anunță când va fi trimis dosarul TelDrum în judecată

gandul.info
nistor calin

Procurorul șef interimar al DNA, Călin Nistor, a vorbit despre dosarele arzătoare aflate pe rolul instituției și spune despre cazul Barna că „persoana la care faceți referire nu are calitate în dosar” iar despre Teldrum că ar putea fi trimis în judecată cel mai târziu în iarna acestui an.

„Ca să discutăm despre un dosar care poartă numele unei peroane trebuie ca acea persoană să dobândească calitatea de suspect sau inculpat.

La acest moment va pot spune ca persoana respectiva nu are calitatea de suspect sau inculpat în vreun dosar al DNA. Nu am mutat niciun dosar la serviciul Teritorial Alba”, a spus Nistor la un eveniment al Direcției.

Despre dosarul TelDrum magistratul șef interimar de la DNA spune că dosarul poate „ateriza” pe masa judecătorilor cel mai târziu în iarna acestui an.

„Procurorul este independent pe soluție și pe activitatea de urmărire penală. Practic despre dosarul tel drum eu sper ca până la sfârșitul anului procurorul de caz sa dea o soluție. Șeful de secție și procurorul de caz. Probabil până la sfârșitul anului va fi dată o soluție în acel caz”, explică Nistor

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.