Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful Internelor anunță implicații penale după incendiul din Constanța: 'Scara era defectă de 2 ani. A murit un om care putea fi salvat'

incendiu constanta femeie cazuta

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a declarat joi la Antena 3, despre intervenția pompierilor la incendiul din Constanța în care o femeie a murit după ce a căzut de la balcon, că este și o „răspundere penală” în acest caz, iar din raportul preliminar reiese că scara de intervenție era stricată de doi ani de zile.

„Din raportul preliminar inteleg ca scara era defecta de doi ani de zile. Si aici responsabil, cel care avea obligatia sa anunte si sa ceara fondurile necesare pentru reparatii evident ca va fi nevoit sa dea explicatii. Ceea ce este foarte important, ca dincolo de aceste sanctiuni pe componenta noastra interna, acolo eu cred ca vorbim si de o latură penală. Se va finaliza cercetarea disciplinară, dar vom vedea și răspunderea penală a unora, pentru că a murit un om. A murit un om care putea fi salvat cu scara funcțională,cu o pernă pneumatică de salvare în dotare”, a declarat ministrul.

Citește și: Călugării dezbină coaliția. 31 de deputați USR PLUS, inclusiv Dan Barna, s-au opus finanțării schitului românesc de la muntele Athos: 'O risipă populistă' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.