Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful ISU filmat cum ÎNJURĂ în timpul intervenției de la Colectiv EXPLICĂ: Nu înjuram morții, erau mai mulți oameni în jur

Inspectorul-șef al ISU, Orlando Șchiopu, a explicat că înjurătura surprinsă în filmulețul cu intervenția la clubul Colectiv nu se referea la tinerii morți în urma incendiului. „Dacă vă uitați, sunt înconjurat de mai mulți ofițeri”, a spus acesta.

„În mod clar, nu se referea la cei decedați (înjurătora surprinsă în filmarea cu intervenția la clubul Colectiv, n.r.). În mod sigur. Dacă vă uitați, sunt înconjurat de mai mulți ofițeri și vorbesc cu mai multă lume deodată. Sunt mai mulți oameni care pun întrebări în același timp. Referitor la mutarea celor decedați dintr-o parte în alta, am folosit un singur cuvânt: „Lasă-i!”, a explicat inspectorul-șef al ISU București-Ilfov, Orlando Șchiopu, conform Mediafax.

Citește și: Un mare scandal stă să BUBUIE în PNL: favorit de pe lista cu miniștri din cabinetul Orban, denunțat la DNA

Un nou filmuleț efectuat în noaptea de 30 octombrie la incendiul din Colectiv a fost făcut public de jurnaliștii de la Libertatea, în imagini fiind observată organizarea haotică a primului echipaj de intervenție sosit la fața locului.

Atunci când este pusă problema morților, Orlando Șchiopu, șef în cadrul ISU,cedează și înjură spunând “Lasă-i în p**a mea!”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.