Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful OSIM, discuții cu un important oficial american: 'Am primit susținerea că vom fi sprijiniți în toate acțiunile instituției'

F. P.
burcescu

Cătălin Burcescu, directorul general al OSIM, a avut luni, 25 octombrie, la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci, o întâlnire cu Nathan Brooks, procuror federal, coordonatorul Programului International Computer Hacking and Intellectual Property Attorney (ICHIP) din partea Departamentului de Justiție al SUA.

„Am purtat discuții referitoare la stadiul în care se află Strategia Națională despre Proprietatea Industrială și rolul Oficiului de Stat pentru Invenții și Mărci în viitoarea strategie de PI a României.

De asemenea, discuțiile s-au concentrat pe Raportul Special 301, pe activitățile derulate de-a lungul timpului, precum și pe proiectele pe care cele două instituții doresc să le realizeze în viitorul apropiat, stabilindu-se în acest sens detalii legate de suportul pe care îl pot oferi și o agendă a unor viitoare întâlniri de lucru.

Au fost atinse teme privind dezvoltarea instituției precum: digitalizare, online payement, și un nou site web mult mai prietenos în ceea ce privește interacțiunea cu utilizatorul.

Totodată, în calitate de director general, am asigurat că Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci va începe o campanie de conștientizare a dreptului de PI.

Am primit susținerea că vom fi sprijiniți în toate acțiunile instituției și că avem tot suportul ambasadei SUA la București, cu care, suntem într-un strâns parteneriat”, precizează șeful OSIM.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.