Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful PMP: Ponta acționează tipic iliescian

eugen tomac

Președintele PMP, Eugen Tomac, a declarat astăzi în conferinta de presa la Craiova ca PSD ii amenință pe romani cu dosare penale dacă va continua să organizeze manifestări politice contra Guvernului.

”Este tot mai limpede ca Ponta a început sa acționeze după metode tip iliesciene. A doptat un discurs maniheist încercând sa împartă tara în doua - noi contra voi: ei aduc 1000. Noi 10.000. ei 10.000. noi 100.000.” e un discurs care crează starea aceasta de conflict la nivelul societăţii tocmai pentru a-si intra in rolul sau de Salvator al natiunii prin care incearcă sa isi legitimeze pastrarea functiei.

Prin aceasta abordare iliesciană, Ponta are tendinţă de sancţionare a cetăţenilor pentru opinii contrare. După ce a sancţionat românii de peste hotare pentru că şi-au exercitat un o libertate fundamentală a pieţei interne a UE : libertatea de circulaţie, în contextul alegerilor prezidenţiale, acum insistă pe sancţionarea celor care vor să manifeste împotriva guvernului.

El invocă salvarea României, dar îşi găseşte sprijinul doar în PSD şi în majoritatea confortabilă din Parlament, în timp ce românii sunt amendaţi şi brutalizaţi în stradă.”, a spus liderul PMP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.