Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful PNL București îl critică pe Nicușor Dan: 'Jocul în acest moment este pe muchie de cuţit'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Ciprian Ciucu Nicușor Dan

Varianta de buget pentru Capitală propusă de primarul general, Nicuşor Dan, nu este realistă, a declarat, miercuri, liderul PNL București, Ciprian Ciucu.

"Această variantă este corectă din punct de vedere matematic, dar din punctul de vedere al eficientizării activităţii Primăriei Capitalei şi al realismului cheltuielilor nu este - din punctul meu de vedere - foarte realistă. Adică, dacă gigacaloria va rămâne la populaţie la actualul nivel, la 137 de lei, cât este în acest moment, în ţară media fiind undeva la 400 de lei, ar fi nevoie de 2,6 miliarde", a declarat Ciprian Ciucu la Digi 24.

Edilul a atras atenţia că aceasta se va reverbera în veniturile ELCEN. "Să decriptez ceea ce face primarul general în relaţia cu Guvernul - Ok, nu vreţi să ne ajutaţi, pun mai puţini bani în buget, este clar că ELCEN nu va primi aceşti bani de la Primăria Capitalei, ELCEN este la Guvern", a spus preşedintele PNL Bucureşti.

El a subliniat că primarul general începe să dea dovadă de "veleităţi politice" făcând astfel bugetul. "Există şi pericolul ca ELCEN să nu mai furnizeze agent termic Primăriei Capitalei, adică jocul în acest moment este pe muchie de cuţit (...) pentru că această abordare este o sabie cu două tăişuri. Poate domnul Nicuşor Dan s-a gândit: 'Domn'e, eu sunt într-o strategie tip win-win, îmi daţi banii, plătesc mai departe, fac şi investiţii şi dau banii la ELCEN; nu-mi daţi banii, veniţi voi şi subvenţionaţi ELCEN, pentru că voi o să lăsaţi Bucureştiul în frig'", a mai declarat Ciprian Ciucu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.