Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful PNL Călărași îl apără pe noul comisar al Gărzii de Mediu: 'Are studii în domeniu'

Facebook
Alexandru Lucian Vasile

Liderul filialei județene PNL Călărași, Ciprian Pandea, apără decizia liberalilor de a-l numi la șefia Gărzii de Mediu pe fiul primarului PNL din comuna Jegălia.

„Observ că la nivel național este o întreagă dezbatere despre preluarea atribuțiilor de comisar șef de la Garda de Mediu de către Alex după demiterea domnului Berceanu! Un detaliu foarte important: Alexandru Lucian Vasile era adjunct al domnului Berceanu la Garda de Mediu. Domnule Berceanu, știu ca ați colaborat foarte bine cu Alex, validați comportamentul colegilor dumneavoastră de partid care din spatele unei tasturi terfelesc imaginea fostului dumneavoastră coleg?”, a scris Pandea pe Facebook.

„Daca v-ați fi uitat în structura de conducere a Gărzii de mediu ați fi văzut că domnul Vasile a fost din martie, până acum, comisar șef adjunct al Gărzii de Mediu. Deci a fost a fost comisar șef adjunct, dar până acum, nimeni nu a sesizat asta. Sigur, acum e doar fiu de primar al unei comune din Călărași. Iar din februarie 2020, Alexandru Lucian Vasile a fost numit vicepreședinte la Agenția Națională pentru Arii Naturale Protejate. Este un om cu studii în domeniu: Alexandru Lucian Vasile a absolvit în 2012 Facultatea de Silvicultură și Exploatare forestieră a Universității Transilvania Brașov, și un master în 2016 la aceeași instituție de învățământ superior”, a adăugat liderul PNL Călărași.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.