Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful PNL Sector 3 rămâne cu Orban: 'Partidul are nevoie de mai puţini politruci'

Guvernul Romaniei
Antonel Tănase

Preşedintele PNL Sector 3, Antonel Tănase, a anunţat miercuri că rămâne alături de Ludovic Orban în cursa pentru șefia PNL, susţinând că partidul are nevoie de "mai puţini politruci care se tot plimbă de la o televiziune la alta zicând nimic".

"Astăzi, am semnat moţiunea lui Ludovic Orban! Pentru că Ludovic nu este un şef de partid, este un lider de partid (...) Dovada leadership-ului lui Ludovic Orban se regăseşte în devotamentul celor care îl urmează şi în stabilitatea PNL. Orban a adus cei mai mulţi tineri în partid, le-a ascultat viziunea fresh asupra politicii şi le-a dat putere să-şi implementeze ideile. Poate că Ludovic Orban are un discurs prea sobru pentru gusturile unora, poate prea liniar şi serios, însă om la om a câştigat inimile celor care l-au urmat pentru că şi-a ţinut cuvântul: a câştigat toate seriile de alegeri, iar PNL a devenit acel partid unde au vrut să se înscrie şi vedete TV, şi avocaţi, şi doctori, şi studenţi", spune Antonel Tănase într-un mesaj postat pe Facebook.

"România are nevoie de mai puţini şefi şi mai mult de lideri care pun mâna să facă treabă, de jos, de la firul ierbii, de la început, cu viziune. Partidul Naţional Liberal are şi el nevoie de mai puţini politruci, care se tot plimbă de la o televiziune la alta zicând nimic, şi mai mult de oameni muncitori care trag împreună, care vorbesc cu cetăţenii, care înţeleg ce însemnă liberalismul, îl aplică şi îl respectă. Ludovic Orban a fost baza succeselor noastre politice din ultimii ani. Rămân alături de el pentru următoarele victorii ale Partidului Naţional Liberal!", mai afirmă Antonel Tănase.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.