Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful PSD Constanţa trimite 6.000 de oameni pentru a o susține pe Viorica Dăncilă: 'Ce să comentez? Unde-i ordin, cu plăcere'

miting PSD

PSD Constanţa ar putea trimite la mitingul de susţinere a premierului Viorica Dăncilă şi a Guvernului PSD-ALDE aproximativ şase mii de persoane, o decizie finală în acest sens urmând să fie luată în această săptămână. Preşedintele executiv al social-democraţilor constănţeni, Decebal Făgădău, spune că organizaţia şi-a propus o cifră realistă pentru a-şi arăta susţinerea faţă de guvern.

Decebal Făgădău a fost întrebat marţi după amiază, într-o conferinţă de presă, câte persoane trimite organizaţia de la Constanţa la mitingul din data de 9 iunie de la Bucureşti pentru susţinerea premierului Viorica Dăncilă şi guvernului PSD-ALDE, scrie news.ro.

Citește și: PRO TV are un nou șef! Cine va prelua acest departament-cheie din luna iunie

“Am comunicat deja către secretariatul general al partidului încă din etapa în care fusese stabilită o altă dată. ne menţinem cifrele. Ce să comentez ? Este o decizie a Comitetului Executiv Naţional, unde-i ordin, cu plăcere. Ne-am propus o cifră realistă pentru că într-adevăr vrem să arătăm susţinerea faţă de colegii noştri, susţinerea faţă de guvernul PSD-ALDE”, a afirmat preşedintele executiv al PSD Constanţa. El a spus că nu ştie exact cifra participanţilor la miting, aceasta fiind cunoscută de secretarul executiv al organizaţiei judeţene, Lucian Lungoci.

Contact de News.ro, Lungoci a declarat că PSD Constanţa anunţase că va participa la mitingul de susţinere a guvernului atunci când fusese stabilită o altă dată pentru acesta cu un număr de şase mii de persoane. El nu ştie sigur dacă acest număr se va menţine deoarece atunci erau deja încheiate înţelegeri cu firmele de transport pentru a asigura deplasarea oamenilor şi acum trebuie discutat din nou cu acestea pentru a vedea dacă au disponibil pentru data de 9 iunie acelaşi număr de mijloace de transport. Secretarul executiv al PSD Constanţa susţine că o decizie în acest sens va fi luată în această săptămână.

Citește și: EXCLUSIV! Cozmin Gușă dezvăluie dacă va reintra în politică, în ce partid, dar și când va fi debarcat Ludovic Orban de la șefia PNL .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.