Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful secției politic de la Antena 3, atac VIRULENT la Dragnea și Vâlcov: Este o problemă foarte mare!

valcov dragnea

Șeful secției politic de la Antena 3, Adriana Duțulescu, susține că Darius Vâlcov ar trebui să demisioneze, după ce a publicat un document prin care îl atacă pe Sandy Matei, un protestatar din Piața Victoriei. Duțulescu atrage atenția asupra faptului că Dragnea și Vâlcov primesc documente strict secrete din partea autorităților statului și nu se sfiesc să le folosească pentru a-și ataca adversarii politici.

Citește și: Firea, atacuri în rafală la Dragnea: 'Foşti miniştri mi-au spus că, după ce plecam de la şedinţe, le spunea să nu mă ajute'

”Normal ca Valcov nu isi da demisia si normal ca nimeni din PSD nu va avea curajul sa ceara demisia lui Valcov, pt ca este cel mai bun prieten al lui Dragnea, practic locuiesc impreuna si conduc impreuna Guvernul in care doamna Dancila face doar figurație comica.
Exista insa o problema mai mare decât demisia lui Valcov. Faptul că gruparea Dragnea primeste de la persoane si/sau instituții documente compromițătoare despre cei care le opun rezistenta. Și ca primește si documente secret de stat. Și ca nu are nicio jenă în a le folosi pentru a-si ataca adversarii sau pt a-i intimida pe cei care ar avea de gând să-i conteste puterea absolută. 
Adevăratul Stat Paralel.”, scrie Adriana Duțulescu, pe pagina personală de Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.