Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful serviciilor de informații militare ucrainene susține că Putin are cel puțin trei dubluri (Video)

Ukraine Today
Vladimir Putin

Kirill Budanov, liderul Direcţiei Generale de Informaţii a Ministerului ucrainean al Apărării, a afirmat în cadrul unui interviu că liderul de la Kremlin ar avea cel puțin trei dubluri, relatează Ukraine Today.

Kirill Budanov a declarat că președintele rus ar avea cel puțin trei dubluri.

„Eu personal nu sunt un „expert în Putin”, să spunem așa. Dar, pentru mine, sunt exact trei dubluri, pe care personal le observ imediat. Câți sunt cu adevărat – trebuie doar să avem mai multe informații”, a afirmat Budanov.

În plus, oficialul ucrainean a mai adăugat că mulți oficiali ruși au încercat să prevină invazia pe scară largă a Ucrainei, fiindcă au înțeles la ce ar putea duce acest lucru.

„Dar, după cum știți, în Rusia deciziile sunt luate de o singură persoană. Și i s-au oferit informațiile pe care dorea să le vadă. În plus, au existat anumite ciocniri în interiorul administrației de la Kremlin, care au avut o influență puternică asupra deciziei finale”, a declarat Kirill Budanov.

Conform acestuia, hotărârea finală privind invazia a fost luată în jurul orei 15:00 pe 23 februarie.

Teoria dublurii a fost reiterată în mass-media. Oamenii au sesizat schimbări ale feței și ale comportamentului lui Vladimir Putin.

Într-un interviu acordat în urmă cu doi ani, liderul de la Kremlin a dezmințit zvonurile conform cărora ar avea o dublură, mărturisind că i s-a propus să folosească o sosie, însă a refuzat.

„Mi s-a propus acest lucru, dar am refuzat. S-a întâmplat în anii grei ai luptei împotriva terorismului", a afirmat Vladimir Putin.

În online a fost publicat și un tabel cu dublurile lui Putin.

Anterior, activistul rus pentru drepturile omului Mark Feigin a declarat că liderul de la Kremlin utilizează periodic dubluri care îndeplinesc funcții operaționale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.