Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful SPP, despre o posibilă tăiere a bugetului - Până nu văd un document oficial, nu pot sa comentez/ Bugetul a fost aprobat în comisia de specialitate

lucian pahontu

Lucian Pahonțu, directorul Serviciului de Pază și Protecție, a declarat, luni, după dezbaterile din comisiile de specialitate ale Parlamentului, că nu are informații oficiale privind posibila reducere a bugetului, mentionand că anul in curs este unul complet pentru SPP. Comisia de specialitate a Parlamentului a aprobat bugetul SPP in forma transmisa de Guvern.

"Am prezentat astăzi (luni -n.r.) comisiilor reunite ale Camerei Deputaților și Senatului, l-am susținut, am prezentat argumente astfel încât să ne putem să ne îndeplinim sarcinile în anul 2019 pentru că pentru Serviciul de Pază și Protecție este un an foarte complex. Avem ceea ce se înseamnă activitățile Președinției Consiliului Uniunii Europene în România, ceea ce înseamnă prezența Papei și nu în ultimul rând alegerile europarlamentare și alegerile prezidențiale", a declarat Lucian Pahonțu, potrivit Mediafax.

Citeste si Situație INEDITĂ în Parlament - Amendamentele lui Liviu Dragnea au fost aprobate, însă bugetele serviciilor nu au fost modificate în comisii

Referitor la eventuale taieri ale bugetului, șeful SPP a spus: "Am fost în comisie, nu știu de alte speculații. Până nu văd un document oficial, nu pot să comentez ....Nu pot să fac speculații, nu pot să comentez declarații politice, pentru că sunt militar și nu-mi permite statutul".

Liviu Dragnea a propus diminuarea bugetului SPP cu 50 milioane de lei.

Bugetul SPP a fost insa aprobat in forma transmisa de Guvern, in comisiile de specialitate, urmând ca situatia sa fie transata de Comisia de finante.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.