Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful Știrilor TVR pleacă din instituție, la scurt timp după ce a fost implicat într-un scandal de proporții

catalin prisacariu

Șeful departamentului de Știri al TVR, Cătălin Prisăcariu, demisionează din instituție. El a invocat motive personale, dar în public discuția despre plecarea sa a venit la scurt timp după un scandal în care Prisăcariu a fost acuzat că a jignit două jurnaliste TVR.

Sindicatul Român al Jurnaliștilor MediaSind solicită demiterea de urgență a lui Cătălin Prisăcariu din funcția de șef al Știrilor TVR și convocarea Comisiei de cercetare disciplinară în vederea concedierii agresorului, anunță organizația într-un comunicat de presă după ce două jurnaliste s-au plâns că ar fi fost agresate verbal de mai multe ori de acesta./ În Replică șeful Știrilor TVR susține că în acest caz e vorba de incompentență și tupeu și despre o jurnalistă expertă în a lipsi de la serviciu.

Citește și: Scandal! Șeful Știrilor TVR, acuzat că ar fi jignit o jurnalistă: 'Marș acasă panaramă' / Reacția lui Cătălin Prisăcariu: Incompetență și tupeu

Conform PaginadeMedia, în ședința Consiliului de Administrație al TVR s-a luat la cunoștință despre demisia lui Cătălin Prisăcariu, cel care va pleca de la data de 1 septembrie.

Prisăcariu susține că pleacă din motive personale, iar această demisie nu are nicio legătură cu scandalul în care a fost implicat.

"Am anunţat conducerea SRTV la începutul lunii august că, din motive personale, voi renunţa la post în termen de câteva săptămâni dar nu pot preciza data exactă negociată pentru plecare.", a spus Prisăcariu, pentru PaginadeMedia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.