Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful Volkswagen neagă speculațiile cu privire la un acord cu Tesla

Volkswagen BMW

Şeful Volkswagen, Herbert Diess, a căutat să minimalizeze speculaţiile potrivit cărora compania, care face eforturi pentru a produce pe scară largă automobile electrice, intenţionează să dezvolte o alianţă mai profundă cu rivala americană Tesla, transmite Reuters.

Săptămâna trecută, Diess s-a întâlnit cu directorul general al Tesla, Elon Musk, la Braunschweig, Germania, iar în timpul vizitei Musk a condus noul model electric al grupului german, ID.3, potrivit agerpres.ro.

Citește și: SONDAJ CURS - Clasamentul partidelor la alegerile locale

"Să fie clar, doar am condus ID.3 şi am avut o conversaţie - nu intenţionăm să ajungem la un acord sau să cooperăm", se arată într-o postare a lui Diess pe reţeaua Linkedin, unde este inclus şi un video cu cei doi şefi conducând automobilul electric.

"Mulţumesc pentru vizită, Elon! Speră să-ţi placă acest video. A fost grozav să conduc ID.3 cu tine!", a scris şeful VW.

Prima uzină europeană de asamblare a automobilelor electrica marca Tesla este construită în prezent pe un teren din apropiere de Berlin iar compania şi-a propus să ajungă rapid la un ritm de producţie de 500.000 de vehicule, imediat ce uzina de lângă Berlin va fi inaugurată, în vara anului următor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.