Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EHF European League: CSM Constanţa va întâlni finalista din sezonul precedent, Fraikin BM Granollers - Adversarele reprezentantelor României la feminin

news.ro
handbal minge

CSM Constanţa şi-a aflat adversara din preliminariile EHF European League la masculin, în urma tragerii la sorţi de la Viena. Dintre echipele posibile pe care Constanţa le putea întâlni, sorţii au făcut ca echipa de la malul mării să dea piept cu finalista din sezonul precedent şi una dintre cele mai puternice adversare posibile, Fraikin BM Granollers din Spania, potrivit news.ro.

Câştigătoarea Cupei României va juca prima manşă pe teren propriu, la 26 sau 27 august, iar returul în deplasare, pe 2 sau 3 septembrie.

La feminin, Dunărea Brăila va întâlni Valur (Islanda) în turul doi de calificare, la 23 sau 24 septembrie şi 30 septembrie sau 1 octombrie.

În turul 3 de calificare, CSM Târgu Jiu va juca împotriva câştigătoarei confruntării din turul doi Hypo Niederosterreich – Onnereds. Echipa din Târgu Jiu va juca turul în deplasare, la 11 sau 12 noiembrie şi returul aacasă, la 18 sau 19 noiembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.