Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

El este noul fotograf al lui Iohannis

dragos asaftei

Presedintele Klaus Iohannis are un nou fotograf oficial - el este Dragos Asaftei, are 22 de ani si a absolvit Facultatea de Comunicare si Relatii Publice la SNSPA.

Lucreaza pentru presedinte din luna aprilie si a reusit deja sa il surprinda in ipostaze mai putin scortoase decat cele cu care suntem obisnuiti din partea presedintilor romani. Imaginile surprinse de el la Cotroceni de 1 iunie, cand Iohannis a fost inconjurat de copii au facut furori pe internet si au aratat o latura mai calda si mai umana a presedintelui rigid, scurt la vorba, transant si rece.

content-image

“Imi place că-i muncitor şi diferit de ce era până acum”, a spus despre el seful cancelariei prezidentiale Dan Mihalache.

"E mare nevoie, la Cotroceni, de o privire proaspătă şi de o interpretare deschisă în documentarea vizuală a mandatului prezidenţial. Preşedinţii României sunt fotografiaţi la fel de scorţos de la Ceauşescu încoace, numai în ipostazele lor oficiale, plicticoase până la moarte cerebrală. Dacă dl. Iohannis va căpăta încredere în acest tânăr ce se agită cu o cameră foto pe lângă el, poate îi va da voie să fotografieze şi în intimitatea exercitării preşedinţiei sale. Dragoş Asaftei nu e Pete Souza, fireşte. Dar, dacă e încurajat, poate că ne va oferi, pentru prima dată, ceva mai apropiat de imaginea reală, omenească a preşedintelui României decât pozele plate de protocol de până acum", scrie jurnalistul Vlad Petreanu pe blogul personal.

Dragos Asaftei se prezinta astfel pe blogul sau: "Sunt pasionat de fotografie din 2008, iar din vara anului următor am început să scriu pe acest blog. Îmi plac mult fotoreportajele și fotografiile de natură. În 2011 am fotografiat toată Transilvania din zbor, iar în 2012 am început să scriu și pe Blog de fotografie".

In 2010 el a lansat si cartea ”Primii 10 pași în fotografia digitală”, urmata in 2011 de "Primii 10 pași în fotografia de produs".

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.