Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

El este românul inclus de ȘAPTE ori în Cartea Recordurilor

worldrecordacademy.com
cartea recordurilor

World Record Academy (Academia Mondiala a Recordurilor), organizaţie care certifică recordurile mondiale, l-a inclus în Cartea Recordurilor, pentru a 7-a oara, pe comentator sportiv Ilie Dobre.

World Record Academy i-a acordat un nou record de mare prestigiu, "Cel mai de succes comentator sportiv de radio din lume". Comentatorul Ilie Dobre deţine alte şase recorduri mondiale, printre care se numără recordul de 35 de secunde şi şase zecimi în transmisiunea unui gol în direct, fără respiraţie; un minut şi opt secunde , cu o singură respiraţie, fiind, totodată, comentatorul sportiv de radio cu cele mai multe cărţi publicate, potrivit businessmagazin.ro.

În circa 30 de ani de activitate, Ilie Dobre a comentat aproape 1.300 de meciuri naţionale, europene şi de la nivel internaţional.

Tot World Record Academy i-a acordat premiul de mare prestigiu international "Omul Anului in Media" (2014) si a mentionat ca Ilie Dobre a fost premiat, in anul 2008, cu "Ordinul National pentru Merit" in grad de Cavaler.

Având sediul în SUA, la Miami, World Records Academy este cea mai mare organizaţie internaţională care certifică recorduri mondiale.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.