Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elan Schwartzenberg detonează BOMBA: 'Grupul de la Monaco e zero barat ca influență față de Coldea, Kovesi și Iohannis'

elan Schwartzenberg

După 6 ani de tăcere, fugit în Israel, cu un mandat internațional de arestare preventivă pe numele său, Elan Schwartzenberg a decis să facă dezvăluiri. Desigur, unele dintre ele nu pot fi probate, dar milionarul a ales să spună ceștieîntr-un interviu acordat Sorinei Matei, de la B1 TV.

Elan Schwartzenberg a vorbit despre pritenia cu Sorin Blejnar, fostul șef ANAF, și Codruț Marta, dispărut fără urmă. Elan face o comparație ce poate fi considerată o adevărată bombă. ”Grupul de la Monaco e zero barat ca influență față de Coldea, Kovesi și Iohannis.”, a spus Schwartzenberg. Asta, în condițiile în care din celebrul grup de la Monaco făceau parte, la acea vreme,  Gheorghe “Bebe” Ionescu, Dan Drăgoi, Adriean Videanu, Vlad Moisescu, Puiu Popoviciu, Dan Adamescu, Dragoș Dobrescu, Radu Dimofte, Radu Budeanu, Rareș Mănescu, Sorin Blejnar, Elan Schwartzenberg, frații Bogdan și Constantin Buzăianu, Ion Țiriac, Dan Petrescu (n.r. nu fotbalistul), Nicolae Dumitru, Dan Fisher, Cristian Burci, Carmen Adamescu, Cătălin Voloşeniuc și Bobby Păunescu.

Citește și: A ÎNCEPUT procesul comisarului Traian Berbeceanu! Ce SOLUȚIE au dat judecătorii

”Sorin Blejnar mi-a fost și îmi e prieten. De când sunt probleme, evit contactul cu Sorin Blejnar. Sorin Blejnar și Codruț Marta au fost numiți în post de Blaga și Falcă. Când eu am preluat Realitatea, Codruț Marta a plecat, iar apoi, Sorin Blejnar a fost demis de Mihai Răzvan Ungureanu.

Cu Blejnar am avut o relație frumoasă, dar, ca în cazul lui Mazăre, nu au funcționat lucrurile când prietenia s-a suprapus cu funcția. De exemplu, i-am bătut la ușă de două ori, prima dată când i-am spus că echipamentele de la Realitatea sunt sub sechestru la ANAF, la Casa Presei. Tu, ca șef ANAF, cu datorii imense de la Realitatea, trebuie ori să le sigilezi la ANAF ori le muți în sediul în care funcționează societatea, adică la Willbroock. În niciun caz nu pot sta la RTV, la Sebi Ghiță. A ridicat din umeri și mi-a spus că-i pare rău că nu poate să mă ajute, că era și legal, dar ”există niște forțe deasupra mea, din sistem”. Eu nu știu la ce se referea. La Băsescu , SRI, DNA sau Sfântul Petru. L-am întrebat și ridica din umeri și se uita în sus.

Citește și: REVOLTĂTOR! Cum a fost UMILIT Gică Popescu

Discuția a avut loc după ce am făcut mai multe cereri oficiale. În cadrul neoficial îmi făcea semne din cap... E un om liber e în România, întrebați-l.

Grupul de la Monaco e zero barat ca influență față de Coldea, Kovesi și Iohannis. Unii dintre cei pe care i-ați pus în grupul de la Monaco au fost o singură dată pe acolo.”, a declarat Elan Schwartzenberg.

Citește și: Vești MARI! Programul „Prima Casă” are OK-ul pe anul 2018! Ce bănci vi-l acordă .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.