Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Electrica DĂ LOVITURA la începutul LIBERALIZĂRII pieței energiei electrice: va ASIGURA servicii pentru 40% din teritoriul țării

Electrica Furnizare
Electrica Furnizare

Electrica anunță finalizarea primei etape a fuziunii prin absobție a celor trei companii de distribuție a energiei electrice din cadrul Grupului, care, de la 1 ianuarie 2021, au devenit Distribuție Energie Electrică Romania SA (DEER).

Fuziunea prin absorbție a societăților de distribuție a energiei electrice din cadrul Grupului Electrica a fost aprobată de principiu de către Consiliul de Administrație al Electrica S.A. în ședința din data de 27 mai 2020, conform Mediafax.

Citește și: BREAKING DNA începe anul în FORȚĂ: contract NOU pentru INTERCEPTĂRI

Prin fuziunea Societății de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Nord S.A, a SDEE Transilvania Sud și a SDEE Muntenia Nord, noua companie Distribuție Energie Electrică Romania va opera 198.988 km de linii electrice, în 18 județe, din trei zone geografice ale țării, reprezentând 40,7% din teritoriul României și va deservi peste 3,8 milioane de utilizatori. Astfel, Grupul Electrica a parcurs un pas important prin care se adaptează cerințelor consumatorilor, oferindu-le servicii care să acopere nevoile tot mai diversificate ale acestora.

DEER este responsabilă pentru distribuția energiei electrice în următoarele județe: Cluj, Maramureș, Satu Mare, Sălaj, Bihor, Bistrița-Năsăud, Brașov, Alba, Sibiu, Mureș, Harghita, Covasna, Prahova, Buzău, Dâmbovița, Brăila, Galați și Vrancea. La nivel regional, vor exista optsprezece sucursale, cu sediile în: Cluj-Napoca, Oradea, Baia Mare, Satu Mare, Bistrița, Zalău, Brașov, Sibiu, Alba Iulia, Târgu Mureș, Miercurea Ciuc, Sfântu Gheorghe, Ploiești, Brăila, Galați, Buzău, Târgoviște și Focșani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.