Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Electrica Furnizare va instala 1.840 de panouri fotovoltaice pentru fabrica de bere Albacher de la Sebeş

Inquam Photos / George Calin
panouri solare

Electrica Furnizare va instala 1.840 de panouri fotovoltaice pentru fabrica de bere Albacher de la Sebeş, investiţia urmând să contribuie la reducerea emisiilor de CO2 cu aproximativ 348 de tone pe an, informează compania într-un comunicat de presă transmis, joi, AGERPRES.

Proiectul de construcţie "la cheie" presupune instalarea modulelor fotovoltaice, fiecare cu o putere de 445 Wp, va avea o putere instalată de 818,8 kWp şi o producţie medie anuală de energie electrică estimată la 1.108 MWh.

Conform reprezentanţilor Electrica Furnizare, până în acest moment, au fost demarate etapele de amenajare a terenului pentru montaj, achiziţie a echipamentelor şi proiectare, urmând ca întreg proiectul să fie finalizat în prima parte a anului 2022.

Cu o experienţă de peste 120 de ani în domeniul energiei, Electrica Furnizare a intrat, în anul 2020, pe piaţa de producţie de energie electrică din surse regenerabile, prin achiziţionarea Parcului Fotovoltaic Stăneşti, din judeţul Giurgiu, cu o capacitate de 7,5 MWp. În prezent, compania are în implementare o serie de proiecte care implică livrarea de soluţii personalizate, la cheie, pentru producerea energiei verzi.

Romaqua Group, companie cu capital autohton privat, cu 23 de ani de activitate, are în portofoliu branduri precum: Borsec (ape minerale naturale), Stânceni (apă minerală naturală), Aquatique (apă minerală naturală oligominerală), Giusto (băuturi răcoritoare carbogazoase), Giusto Natura (băuturi răcoritoare plate), Albacher şi Dorfer (bere).

Compania deţine şapte fabrici, în localităţile Borsec, Bucureşti, Buşteni, Sebeş şi Stânceni, are peste 2.200 de angajaţi şi o cifră de afaceri de peste 172 milioane de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.