Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea, făcută PRAF după ce Ion Cristoiu a făcut noi dezvăluiri din jurnalul ei: 'Noroc că azi nu mai e ca pe timpuri să pui biletul într-o sticlă...'

nasul tv
elena udrea

Radu Banciu a ironizat-o pe Elena Udrea, în emisiunea sa "Lumea lui Banciu", după ce Ion Cristoiu a publicat noi fragmente din jurnalul pe care aceasta i l-a înmânat, publicare ce apare fix la o zi după ce s-a scris de problemele de sănătate pe care le-ar avea.

"Elena Udrea, bolnavă săraca la pat, să știți că ne-am gândit toată noaptea trecută la ea, a apucat să se ridice un pic din pat, e adevărat în șezut așa, probabil după vâlva care s-a iscat în aceste zile. Chiar dacă pretinde că a pierdut unul dintre gemeni, a găsit totuși puterea, pe care numai spiritul de mamă ți-l dă, să îi dea dispoziție lui Ion Cristoiu să publice fragmente din jurnalul ei. Noroc că azi nu mai e ca pe timpuri să pui biletul într-o sticlă și să îi dai drumul, că nici nu ar fi știut săraca Elena Udrea unde să arunce sticla, în oceanul Pacific sau în Atlantic. (...) Ion Cristoiu s-a executat. Cine nu ar fi făcut-o, mai ales având în vedere situația Elenei Udrea.

Citește și: Jurnalul Elenei Udrea cutremură scena politică: Un nou fragment cu dezvăluiri incredibile despre SRI, Iohannis, Băsescu, Ghiţă

Suntem abia la începuturile acestui jurnal, în sensul în care deocamdată nu există nimic senzațional de dezvăluit. Probabil vor rămâne ultimele două-trei paragrafe cele mai interesante, alea la care aștept să se ajungă la un moment dat", a comentat Radu Banciu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.