Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea 'A CONDAMNAT-O' pe Laura Codruța Kovesi: Ce pedeapsă îi aplică și noi detalii despre PETRECERILE la care participau împreună

udrea kovesi

Elena Udrea a fost condamnată definitiv în dosarul Gala Bute, în care are de ispășit 6 ani de închisoare. Fugită în Costa Rica, Udrea ar vrea ca și Laura Codruța Kovesi să îi cale pe urme: să fie condamnată pentru luare de mită, în urma denunțului depus de Sebastian Ghiță.

În plus, Udrea a spus, luni seara, la emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV, că ea și Kovesi au mers la multe petreceri împreună. Traian Băsescu și George Maior au fost amfitrionii multor evenimente la care Kovesi și Udrea au petrecut.

Citește și: Atac de ultim moment al lui Traian Băsescu la adresa lui Mihai Gâdea și Mircea Badea: ‘Rupeți-vă în direct hainele de pe voi’

”Dacă justiția e egală pentru toți, ea ar trebui să fie condamnată pentru luare de mită de la domnul Ghiță și să fie pusă să plătească contravaloarea transportului cu avionul a domnului Popa.

Nu știu ce făcea cu cadourile. A primit și blănuri, eu i-am dat genți scumpe și bijuterii. Nimeni nu a văzut-o nici cu blănurile, nici cu gențile. Nu e treaba mea ce făcea cu ele. Nu s-a întâmplat să îmi returneze vreunul dintre cadouri. Erau cadouri date cu ocazia unor sărbători, de iarnă sau altele. Am făcut sărbători împreună, în același loc. Au fost petreceri organizate de domnul Băsescu, de domnul Maior, la care au participat și Kovesi și Coldea.”, a declarat Elena Udrea.

Citește și: Rareș Bogdan trage un semnal de alarmă, după demisia momentului! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.