Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea, atac FURIBUND la adresa lui Klaus Iohannis: 'Îi girează și le aprobă acțiunile mafiote'

facebook
elena udrea

Elena Udrea a declarat pentru ȘTIRIPESURSE că este „șocată” după declarațiile făcute marți de procurorul Mihaela Iorga, care a susținut că Laura Codruța Kovesi i-a cerut ca Udrea să fie reținută pentru 24 de ore, chiar dacă Parlamentul nu dăduse un aviz și pentru arestarea sa. Ulterior, aceasta a lansat un apel pe Facebook și l-a atacat pe președintele Klaus Iohannis, spunând că acesta „îi girează pe acești oameni (c.n. Kovesi și Coldea) și le aprobă acțiunile mafiote”.

„Astazi, procurorul DNA Mihaela Iorga Morar a declarat public ca i s-a cerut de catre Kovesi sa ma aresteze, la a treia incercare de arestare, respinsa de Parlament, in toamna lui 2015!!!
Ce dovada mai trebuie ca ceea ce spun eu inca din ianuarie 2015 sa fie crezut? Ce mai e necesar sa aflam ca sa fie clar tuturor ca am fost arestata la comanda lui Kovesi si Coldea, ca am fost si sunt tinta acestora, ca dosarele mele sunt rezultatul planului lor de a ma scoate din politica si de a ma reduce la tacere? Asa cum de altfel s-a intamplat si in cazurile altora, in alte dosare, dar fata de care cei doi au actionat cu mai putina patima.
Iar procurorii acestia care au avut intr-un final curajul sa vorbeasca, sa arate abuzurile sefei DNA, au fost revocati din functii de catre CSM, la cererea lui Kovesi! 
Cine mai poate sa restabileasca legalitatea in functionarea justitiei? Cine poate si vrea sa opreasca abuzurile si ilegalitatile lui Kovesi si ale Sistemului din care face parte?
Cui sa ma adresez eu, tinta lor cea mai importanta, la cine sa reclam executia la care sunt supusa, cand insusi seful statului ii gireaza pe acesti oameni si le aproba actiunile mafiote?”, scrie Elena Udrea, pe Facebook.

DNA - Liderul de grup al deputaţilor PSD și-a implicat fiica în afacerile murdare /DOCUMENT

Amintim că preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că nu vede niciun motiv pentru suspendarea din funcţie a şefei DNA, Codruţa Kovesi, și a precizat că este bine că se fac verificări în legătură cu „abordările media” care au apărut privind activitatea DNA, amintind că el este mulţumit de activitatea Parchetului general şi DNA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.