Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Primele declarații făcute de Elena Udrea, după ce a fugit din țară: Vrea să fie adusă în România, să fie alături de fetiță și concubin

elena udrea bulgaria

Elena Udrea a fugit de pușcăria din România, dar face arest preventiv în Bulgaria. Judecătorii bulgari nu au luat o decizie în privinţa cererii României de a o extrăda pe fugară pentru a-şi ispăşi pedeapsa de 6 ani de închisoare în dosarul "Gala Bute". Potrivit avocatului care o reprezintă pe Elena Udrea, judecătorii au amânat procesul pentru sâmbătă deoarece nu au avut în sală un translator autorizat.

Elena Udrea a stat aproape 20 de minute în fața judecătorilor, dar nu a făcut nicio declarație. În schimb, Udrea a vorbit cu avocata sa din Bulgaria.

Citește și: VIDEO Cum se poartă poliția bulgară cu Elena Udrea: Primele imagini cu fugara arestată

„Nu a declarat nimic pentru că nu au ajuns documentele traduse. În plus, nu a existat un translator autorizat din română în bulgară. Acesta este și motivul pentru care s-a amânat pentru mâine (sâmbătă n.red.). Nu exista translator care să vorbească română în orașul nostru, trebuie adus din Sofia. Este dificil de găsit unul în orașul nostru, nu și în Sofia.

Am vorbit cu ea. Nu știe nimic pentru că în momentul în care a plecat din România, instanța încă nu se pronunțase. A declarat că are o fetiță mică, familie și își dorește să se reîntoarcă alături de ei.”, a declarat avocata Elenei Udrea, potrivit România TV.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.