Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea contestă din nou pedeapsa în dosarul 'Gala Bute'. Fostul ministru a venit îmbrăcată în negru după moartea lui Rudel Obreja

inquamFOTO
Elena Udrea

Elena Udrea s-a prezentat luni dimineață la sediul ÎCCJ pentru a contesta din nou pedeapsa în dosarul „Gala Bute.

„Cele doamne judecător fusese și în completul care judecase contestația în anulare. Având în vedere că în contestația în anulare deja se dezbătuse chestiunea deciziei CCR pe completele de 5 judecători și în această contestație la executare readucem în discuție această chestiune nu puteau să participe la judecată”, a spus avocata Elenei Udrea, întrebată de ce fostul ministru e depus cerere de recuzare pentru două judecătoare din complet.

Elena Udrea a ales să participe fizic la această ședință de judecată.

„Fiind ultimul termen de judecată și ultima cale de atac, cred că a considerat să fie prezentă fizic pentru a aduce ÎCCJ mai multe aspecte pe care nu le putea aduce prin videoconferință”, a explicat avocata fostului ministru.

Elena Udrea a venit îmbrăcată în negru. Întrebată dacă acesta este doliu pentru Rudel Obreja, avocata a spus: „Bineînțeles”.

Amintim că Elena Udrea este deţinută în Penitenciarul Târgşor, unde execută o pedeapsă de 6 ani primită în dosarul "Gala Bute". Sentinţa de condamnare definitivă a fost dată în iunie 2018 şi confirmată în aprilie 2022, prin respingerea unei contestaţii în anulare. Fostul ministru a ajuns în închisoare pe 16 iunie 2022, după ce a fugit mai întâi în Costa Rica, apoi în Bulgaria.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.