Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea: 'Grupul de la Cluj vrea să preia în mod abuziv proiectul Transilvania Smart City! Se folosesc de justiția pe care o controlează'

M. C.
https://adevarul.ro/
elena udrea nas

Elena Udrea acuză „grupul de la Cluj” că vrea să preia proiectul imobiliar Transilvania Smart City (TSC), în care este implicată. Udrea susține că are dovezi în acest sens, însă nu a dat mai multe informații.

„După ce m-au băgat în pușcărie, grupul de la Cluj continuă să se folosească de justiția pe care o controlează (și alte instituții), ca să preia în mod abuziv proiectul Transilvania Smart City! PS: Dovezi? Evident ca am”, a spus Elena Udrea, pe pagina ei de Facebook.

Precizarea fostului ministru apare în contextul în care au apărut informații pe surse în presă în care se vehicula faptul că DNA a făcut verificări la TSC.

Vezi și: SURSE de presă: Audieri la DNA Cluj în dosarul cartierului smart construit de Elena Udrea - Tatăl arhitectului -șef, angajat la proiectul avizat de fiu

Adrian Gurzău, omul de încredere al Elenei Udrea și reprezentant al proiectului imobiliar, a ținut să sublinieze că DNA nu a trecut deloc pe la sediile firmelor care au legătură cu proiectul „Transilvania Smart City”, informează publicația Actual de Cluj. Informația reprezintă un fals, a adăugat Gurzău. El consideră că DNA ar trebui să se autosesizeze într-o astfel de situație, pentru că „cineva are interes să transmită informații false, folosindu-se de numele unei instituții de stat, cu scopul de a sabota/îngropa un proiect de investiție”. ”Vă spun în mod clar că niciun DNA n-a trecut pe la grupul nostru de firme, e o dezinformare, un fake”, a spus Gurzău.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.