Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea, ieșire spectaculoasă la ÎCCJ. Atac voalat la Traian Băsescu: 'Aveau alții pârghiile și n-au înțeles la vremea aceea'

captura
Elena Udrea audiere comisie SRI

Fostul ministru Elena Udrea a avut o ieșire spectaculoasă la Înalta Curte, acolo unde se judecă apelul în dosarul „Gala Bute”. Aceasta a lansat un atac voalat la adresa lui Traian Băsescu, spunând că deși avea toate „pârghiile” nu și-a dat seama când a început să se construiască „statul paralel”.

„Știu exact ce mecanisme se află în spatele unor hotărâri judecătorești, cine vine cu bilețele și cum se iau deciziile când vorbim despre persoane, care trebuie scoase din jocul public. Mă refer la acestă grupare ocultă, care conduce România prin controlul asupra justiției și care a reușit să pună mâna pe putere, înlăturându-i cu justiția, cu dosare penale pe toți cei care le-au stat în cale. Gruparea pe care o vedem în ultima vreme, am văzut-o de nenumărate ori devoalată la televizor: oameni din servicii secrete, oameni din justiție, oameni din fruntea instituțiilor de forță care execută acest plan. Am tot spus că sunt oameni care parcă au plecat, cum ar fi dl Coldea. Nu știu, a plecat, n-a plecat?! Sunt generali din SRI care vin cu bilețele și dau ordine judecătorilor ce soluții să dea. Avem cazurile discutate public. De exemplu, generalul Dumbravă despre care am spus că știu sigur că a cerut unui procuror să meargă în arestare cu un acuzat. (...) La unele discuții am fost de față. Doar nu vă imaginați că îl înregistram pe dl Coldea? Ce contează când s-a construit?! Contează că acum există și nu se ia nicio măsură împotriva acestui stat paralel. (...) A început să se construiască când a început. I-a trebuit ceva timp să se consolideze. La vremea aceea nimeni nu știa ce se întâmplă. Acum știm ce se întâmplă și ieșim în stradă să protestăm împotriva modificărilor la legile justiției. Ok. Poate sunt greșite. Dar ar trebui să ieșim în stradă să protestăm pentru nebunia care a cuprins această țară. (...) Chiar vreți să fiu eu cea mai deșteaptă din țara asta, să fiu eu singura care își dă seama despre ce se întâmplă? Păi aveau alții pârghiile și n-au înțeles la vremea aceea”, a spus Elena Udrea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.