Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea, în război cu DNA: Plângere penală la Parchetul General

Inquam Photos / Octav Ganea
elena udrea

Fostul ministru Elena Udrea a depus o plângere penală împotriva procurorilor DNA la Parchetul General, informează Antena3. Mai exact, Elena Udrea a depus plângere penală împotriva lui Marius Bulancea, șeful Secției a II_a din DNA, Ana Dana, procurorul de caz al Elenei Udrea și Gheorghe Popovici, fostul șef al Secției I din DNA.

Elena Udrea s-a prezentat miercuri la Parchetul General și a depus trei plângeri pe numele a trei procurori. Totul a pornit după ce o „doamnă misterioasă” i-a scris pe o rețea de socializare prietenei Elenei Udrea, Lia Stanca, spunând că deține mai multe înregistrări din interiorul DNA. Aceasta i-ar fi cerut 10 mii de euro în schimbul informațiilor. „Doamna misterioasă” a mers la reședința Elenei Udrea și i-a lăsat un telefon criptat. Toate aceste lucruri sunt anchetate de procurorii de la PG. Urmează să se facă audieri în acest caz.

Probele depuse de Elena Udrea la Parchetul General: telefonul femeii care a contactat-o  pe Udrea, imaginile de pe camerele de supraveghere de la Stejarii, mesajele femeii cu Lia Stanca și înregistrări mostră cu procurroii DNA.

”E un demers foarte serios. Plângerea e un demers important. Ofițerii se implică în influențarea anchetelor. E foarte credibil ce mi s-a întâmplat zilele trecute. Un domn mi-a transmis, printr-un intermediar apropiat, date și dovezi că ar deține o înregistrare cu procurori , dar și cu ei și polițiști într-un dosar care mă vizează și e la DNA. Conform înregistrării, a fost determinat un martor să susțină împotriva mea. Am dat probe și cred că ancheta va putea duce la aflarea adevărului în situația aceasta. O parte din înregistrare a fost transmisă la Parchet. Persoanele invocate sunt reale, situația e reală. E dosarul referitor la finanțarea campaniei din 2009. (...) Eu nu pot să fac anchetă paralelă. Sunt un simplu cetățean. Am apelat la Parchetul General și am indicat mijlocele de probă pentru situație pe care o invoc și cred că ancheta va putea duce la aflarea devărului în situația aceasta”, a spus Elena Udrea la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.