Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea, insinuări incendiare. Ce televiziune l-ar fi urmărit pe Ponta în SUA

udrea

Elena Udrea a reapărut în platoul unei televiziuni după luni bune de absenţă. În interviu de la B1 TV, de duminică seara, fostul ministru a vorbit şi despre celebrul finaj de la Paris şi despre fotografiile apărute în presă cu Ponta în concediul din SUA.

Potrivit Elenei Udrea, ţinta filajului de la Paris a fost Alina Bica, dar s-a profitat de situaţie pentru a lovi şi în ea în campania electorală. Datele de la hotelul din capitala Franţei s-ar fi obţinut printr-o adresă de email care conţinea numele Elenei Udrea, iar reprezentanţii hotelului nu s-ar fi asigurat că solicitarea vine într-adevăr de la ea.

Vezi şi: Elena Udrea, cu șeful DIICOT în Paris

Întrebată dacă a fost filată de servicii, Udrea a răspuns: "Nu ştiu. Victor Ponta de cine a fost filat în vacanţă?" Jurnalistul Ion Cristoiu a amintit că Victor Ponta a afirmat că un site de ştiri ar fi plătit o agenţie privată pentru a-l urmări în SUA. "Niciun site, nicio televiziune din România asta amărâtă nu-şi poate permite să plătească o agenţie", a susţinut Cristoiu, moment în care Udrea a aruncat "bomba": "Nici măcar Digi?"

"Există nişte bani care trebuie plătiţi oficial şi cel mai bine e să plătească oficial presa, că presa are interes să dezvăluie pe unde sunt demnitarii statului", a mai declarat Udrea, insinuând astfel că presa este doar un paravan.

Moderatorul Silviu Mănăstire a intervenit pentru a obţine mai multe detalii despre insiuărle la adresa Digi24: "Aţi insinuat o chestiune legată de Digi..."

"M-am gândit că ei sunt o televiziune care are mai mulţi bani, de aceea", a răspuns Udrea.

Vezi şi: Ponta spune că l-a filat o agenție privată în SUA

Vezi AICI înregistrarea video cu emisiunea! (Elena Udrea despre Digi24, de la minutul 1.24.10)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.