Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea joacă tare împotriva DNA: Dacă asta se adeverește, atunci pică tot dosarul

elena udrea

Fostul ministru, Elena Udrea, a ajuns, din nou, în fața judecătorilor, în dosarul privind finanțarea campaniei electorale a lui Traian Băsescu din 2009. Udrea a afirmat că în plângerea depusă încă de acum 3 ani îi acuză pe procurori că l-au influențat și obligat pe un martor denunțător să depună mărturie împotriva ei, iar dacă va fi admisă plângerea, atunci întreg dosarul va fi desființat.

Citește și: EXIT-POLL-ul făcut de CURS și Avangarde a fost confirmat! Rezultatele numărării OFICIALE confirmă estimarea Exit-poll din 27 septembrie 2020

"Sunt martori care au fost membri de partid, au fost parlamentari la vremea aceea și chiar în conducerea partidului (PDL- N.R.). (...).Este foarte important ca această plângere să aibă o soluție, pentru că dacă lucrurile sesizate se adeveresc, atunci cea mai importrantă probă a acuzării și a procurorilor în acest dosar pică," a afirmat Elena Udrea la Realitatea Plus.

Fostul ministru a precizat că plângerea ei se află pe masa Secţia pentru investigare a infracţiunilor din Justiţie (SIIJ) însă secția este sufocată de numărul mare de reclamații, așa încât nu știe când va primi răspuns.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.