Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea, majoritate insuficientă pentru urmărirea penală

Flickr_-_europeanpeoplesparty_-_EPP_Political_Bureau_9_November_2006_(35)[1]

Elena Udrea și-a consultat vineri, 23 octombrie, dosarele depuse la Comisia Juridică a Camerei Deputaților. Apoi, deputata și-a susținut cauza în fața Comisiei.

UPDATE: Deputații din Comisia Juridică au votat pentru aprobarea solicitării DNA. Ciprian Nica, vicepreședintele Comisiei Juridice, a anunțat că au fost 19 voturi pentru, 2 - împotrivă și un vot a fost anulat. Deși votul a fost favorabil, nu s-a obținut majoritatea cerută de regulament pentru pentru adoptarea unui aviz.

Elena Udrea s-a prezentat în cursul dimineții la secţia 2 de Poliţie, conform condițiilor impuse de controlul Judiciar. De la Poliție, Udrea a plecat spre Parlamentul României. O dată ajunsă acolo, pe treptele de la intrarea în Parlament, Elena Udrea a declarat că „este lipsit de sens ce se întâmplă".

În urma audierii Elenei Udrea și consultării dosarului, Comisia va trimite un raport către Biroul Permanent al Camerei. Pe 26 octombrie Biroul Permanent va trimite  raportul Comisiei către Plenul Camerei, care îl va discuta  pe 29 octombrie.

Procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a cerut pe 20 octombrie Camerei Deputaților ridicarea imunității pentru urmărirea penală, reținerea și arestarea preventivă a Elenei Udrea pentru noi fapte. PNL și PSD au anunțat deja că vor vota pentru ridicarea imunității.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.