Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea nu are remuşcări după ce a ajuns la DNA: Nu regret nicio secundă

udrea bute gala

Elena Udrea a fost trimisă în judecată de DNA pentru trei infracţiuni de luare de mită, abuz în serviciu şi tentativă la folosirea de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete pentru obţinerea pe nedrept de fonduri europene. Totul i se trage de la Gala Bute, eveniment organizat în 2011. În ciuda problemelor penale, Udrea spune că nu regretă nicio secundă implicarea în Gala Bute. O asemenea atitudine i-ar putea aduce necazuri chiar în instanţă, judecătorii luând de mai multe ori decizii mai drastice din cauza faptului că acuzaţii nu manifestau nicio urmă de regret.

Vezi şi: Lucian Bute revine cu o VICTORIE categorică. La un pas de titlul mondial

"Victoria asupra italianului Andrea Di Luisa arata ca Lucian Bute ramane unul dintre cei mai mari sportivi pe care i-a avut Romania. E un roman cu care putem sa ne mandrim pentru ca a reusit prin talent, determinare si foarte multa munca. Sper si cred ca, pana isi va agata manusile in cui, va mai purta macar o data centura de campion mondial.

Privind in urma, chiar dupa toate lucrurile care mi s-au intamplat anul acesta, nu regret nicio secunda implicarea in evenimentul sportiv Gala Bute si ma bucur ca romanii au putut sa-si vada campionul boxand acasa.

Nu in ultimul rand, vreau sa ii felicit si sa le multumesc celor de la TVR, care, chiar in conditii financiare dificile, au facut posibila transmiterea meciului lui Lucian in Romania", scrie Elena Udrea pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.