Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea pregătește dezvăluiri spectaculoase

Inquam Photos / Octav Ganea
udrea plen Inquam Photos

Deputatul Elena Udrea, candidat indepenendent la alegerile parlamentare, se pregătește să-și lanseze o carte autobiografică, în care vorbește despre ceea ce i s-a întâmplat în ultimii doi ani, de la primele experiențe cu procurorii DNA.

Citește și: Lovitura lui Cioloș: Ordonanța care îl face STĂPÂN pe Klaus Iohannis

Citește și: Liviu Dragnea și Gabriela Firea, dezvăluiri INCENDIARE

Citește și: SIMULARE - NEBUNIA din sondaje: cine face majoritate, după 11 decembrie

”Am început s-o scriu după ce am ieşit din arest şi iniţial am vrut să se numească «72 de zile în cătuşe», ulterior mi-a mai trecut sentimentul acela de supărare pentru ce s-a întâmplat şi cumva a mai scăzut în mine furia aceea pentru ce am văzut acolo şi toate nedreptăţile care se întâmplă. Eu însămi m-am îndreptat mai mult către religie şi către fericire şi am mai schimbat, am reorientat cartea în sensul în care povestesc aceşti doi ani din viaţa mea”, a afirmat Elena Udrea, într-un interviu acordat News.ro.

Cartea este aproape gata, a precizat Udrea, însă nu a reuşit - aşa cum îşi dorea - să o lanseze la târgul de carte din această perioadă.

”Noi, inclusiv acum, ne-am uitat să numărăm zilele astea libere în speranţa că am fi putut s-o tipărim şi săptămâna viitoare s-o lansăm. M-ar fi ajutat foarte mult şi în campanie pentru că le spun acolo lucruri, momente din anii aceştia care, cumva, celor care sunt interesaţi cum sunt eu, ce e adevărat din ce se spune despre mine, poate că pe mulţi i-ar fi lămurit. Din păcate, n-o să fie gata. O să fie probabil până la Crăciun, sau dacă nu, anul viitor ca să fiu sigură şi că iese exact ce trebuie”, a spus Udrea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.