Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea și Gabriela Firea, dezvăluiri INCENDIARE

liviu dragnea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, și primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, au declarat că au primit informații de la SPP conform cărora erau pregătiți oameni care ar fi trebuit să-i agreseze pe liderii PSD, atunci când vor veni în mulțime.

„La ședința organizatorică de ieri, unde a fost invitată și primăria prin doamna Firea, SPP-ul a spus că există informații conform cărora în jurul meu și a doamnei Firea vor fi aduși 1000 de oameni din Voluntari cu bâte, care sunt pregătiți să facă

SPP a spus că toți cei care stau în jurul nostru vor fi filmați, vor fi filați. De aceea le-a și fost frică românilor să mai și aplaude, că dacă aplaudau și se considera că este ambuscadă”, a declarat Liviu Dragnea.

Referitor la problema filtrelor de la parada de 1 Decembrie, ceea ce i-a enervat foarte mult pe oamenii care au participat, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a spus că oamenii de la filtre erau învățați să spună că evenimentul este organizat de primărie.

”Miniciuna are picioare scurte. Noi avem documente care arată că Primăria a predat obiectivul Arcul de Triumf, iar organizarea s-a făcut de către alte instituții, în special cele care sunt coordonate de Ministerul de Interne (...) Au ajuns să caute mămicile cu copii mici în genți, în biberoane, în pamperși și ce mai are o mămică în geantă. Eu am ajuns mai devreme, dar copii mei și familia mea au venit mai târziu și au stat la niște cozi uriașe. A nu se înțelege că eu sunt deranjată de faptul că familia mea a stat la coadă, dar dacă așa organizează un astfel de eveniment, atunci la anul mai bine îl organizează primăria generală și o vom face în mod profesionist.

La 11 fără un sfert mi s-a transmis că ne căutau pe mine și pe domnul președinte Dragnea instituții ale statului, să ne spună că și noi avem nevoie de protecție. Eu am refuzat acest lucru, dar ei și-au adus aminte la 11 fără un sfert”, a declarat Gabriela Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.