Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea revine! Ce a spus în urmă cu puțin timp: Vor să îmi închidă gura

elena udrea dna

Elena Udrea a decis să dea cărțile pe față și a făcut câteva dezvăluiri! Unele sunt privite ca autodenunț, ceea ce i-ar putea crea câteva probleme în plus după ce a fost pusă sub urmărire penală.

Citește și: EXPLOZIV Dezvăluiri incredibile despre omul momentului, șeful SRI Florian Coldea

Udrea spune că se aşteaptă la absolut orice, înscenări, "dezvăluiri", fotografii etc., ”pentru că acum vor dori şi mai mult să-mi închidă gura”, e cea mai recentă declarație a ei.

Citește și: Udrea a discutat cu Băsescu înainte de a se duce la DNA! Înscrierea lui în PMP a fost o păcăleală

”Am văzut reacţiile şi poziţionările unor comentatori publici, dar şi a unor "acoperiţi din presă" după afirmaţiile (pe care mi le asum total) pe care le-am făcut în interviul de la Hotnews.

Vreau să fac trei comentarii scurte:

Citește și: EXCLUSIV - Elena Udrea a angajat bodyguarzi după dezvăluiri

• 1. De regulă, când apare un denunţ împotriva unui politician, acesta este fie constatat deja vinovat, fie se spune, corect, justiţia să cerceteze. Când au apărut dezvăluiri despre Florian Coldea (şeful SRI), unii m-au atacat pe mine şi au încercat să îl declare deja nevinovat, înainte de orice acţiune a justiţiei.

Citește și: SRI l-a făcut pe Klaus Iohannis președinte- Interviul cu Elena Udrea integral /VIDEO

• 2. Putem acuza un parlamentar, un ministru, un Prim-Ministru sau chiar un Preşedinte fără probleme. Dar, când am acuzat un general de serviciu secret, s-a creat panică! Această reacţie arată teama pe care o generează SRI-ul celor cu secrete în dulap, politicieni, presă etc.

Citește și: Partea a doua, finală, a spovedaniei făcute de Elena Udrea / TRANSCRIPT

• 3. Justiţia va fi cea care va dovedi dacă denunţul meu va fi confirmat de dovezi. Eu am spus ce ştiu şi voi dezvolta afirmaţiile din denunţul penal în faţa anchetatorilor.

Citește și: Elena Udrea: SRI l-a făcut pe Klaus Iohannis președinte- Interviul cu Elena Udrea integral /VIDEO

Personal, mă aştept la absolut orice, înscenări, "dezvăluiri", fotografii etc., pentru că acum vor dori şi mai mult să-mi închidă gura. Important este să fim conştienţi de pericolul uriaş al acestui moment: puterea totală în mâna unui om despre care nu se ştie mai nimic în spaţiul public, dar care deţine secretele tuturor.

Dacă vă amintiţi, în ultima emisiune din campanie, Mădălina Puşcalău m-a întrebat dacă voi face ceva cu lucrurile pe care le ştiu. Am răspuns atunci că “cel mai probabil da”, pentru că am un pronunţat spirit de sacrificiu. Ştiam că voi spune...”, anunță Udrea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.