Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea revine în forţă: Dezvăluiri despre Crinuţa Dumitrean

elena udrea

Elena Udrea revine în forţă. Fosta blondă de la Cotroceni a făcut dezvăluiri uluitoare despre Crinuţa Dumitrean. Elena Udrea s-a prezentat vineri la Secţia 2 de Poliţie şi a vorbit despre principalele subiecte din viaţă public. Elena Udrea a făcut referire şi la dosarul ANRP.

Fostul ministru a spus că ştia încă din 2010 că la ANRP sunt nereguli. Udrea a spus că i-a transmis şi lui Traian Băsescu că se iau şpăgi pentru a se rezolva anumite dosare şi chiar a nominalizat numele Crinutei Dumitran.

Citeşte şi; Patriarhul Daniel recunoaşte: 'Am folosit coloana oficială, dar nu avem nevoie'

"Despre ANRP şi despre ce se întâmplă acolo, în foarte multe situaţii eu am vorbit încă din anul 2010. Este adevărat că nu public. La vremea aceea am spus preşedintelui Traian Băsescu faptul că auzisem că la ANRP se iau bani pentru a se rezolva dosarele preferenţial. Au fost anunţate instituţiile şi răspunsul la vremea aceea a fost că totul este în regulă. Am spus la vremea aceea numele Crinutei Dumitrean şi răspunsul a fost că doamna Crinuţa Dumitrean nu încalcă legea", a declarat Elena Udrea,conform România TV.

Citeşte şi: Teorie inedită: Ce spune un diplomat american despre teroriştii care au invadat Europa

Legat de măsură arestării preventive a Crinutei Dumitrean, însărcinată în luna a opta, Udrea a spus: "Eu nu am trecut prin această experienţă, din păcate, dar cred că o femeie însărcinată în opt luni are problemele unei femei care naşte în scurt timp. Nu ştiu dacă îi trebuia adeverinţă că să vedem că este însărcinată în opt luni", a mai spus fostul ministru.

Citeşte şi: Legea care putea împiedica activitatea teroristă în Târgul Secuiesc

Potrivit dosarului întocmit de procurorii DNA, Dorin Cocoş a făcut intervenţii la Emil Boc pentru a-l pune la punct pe Ioan Oltean, care îi făcea probleme. Întrebată dacă fostul ei soţ obişnuia să îl sune pe Boc pentru a-i cere anumite servicii, Udrea a răspuns: "Nu cunosc lucru acesta. Trebuie să îl întrebaţi pe Dorin Cocoş".

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.