Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea rupe tăcerea: Ce spune despre fraudarea alegerilor din 2009

facebook.com
Elena Udrea

Fostul ministru Elena Udrea a declarat sâmbătă la România Tv că a urmărit toate dezbaterile din spațiul public după dezvăluirile lui Dan Andronic și a precizat că „rezultatul votului nu a fost falsificat în favoarea dlui Traian Băsescu”.

O nouă medalie pentru România: Gimnasta Larisa Iordache a cucerit aurul la paralele

„Am văzut dezbaterile din ultima perioadă pornite de la dezvăluirile lui Dan Andronic și cred că sunt două tipuri de așteptări: unii care speră ca alegerile să fie declarate măsluite, trucate și eventual să constatăm că am avut timp de cinci ani un președinte ales nedemocratic și alții care se așteaptă ca de la aceste dezbateri, dar și din cercetările care se fac fie de Parchet, fie de această comisie parlamentară care s-a înființat, să aflăm că sistemul ar fi avut nu știu ce rol în schimbarea rezultatului alegerilor. (...) Vreau să vă spun ca un om care a fost toată campania acolo, am fost în noaptea alegerilor acolo, am fost în dimineața de după alegeri, în zilele care au urmat (...) în 2009, rezultatul votului nu a fost falsificat în favoarea lui Traian Băsescu. Rezultatul a fost corect”, a spus Elena Udrea.

Cu privire la înființarea Comisiei de anchetă privind alegerile din 2009, Elena Udrea a făcut o glumă, spunând: „Să știți că și eu am făcut o glumă și am spus că dacă prin absurd această comisie ar constata că mandatul nu a fost legal, alegerile au fost falsificate, înseamnă că Traian Băsescu a avut un singur mandat, prin urmare mai poate candida încă o dată”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.