Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea, turnată la DNA de cea mai bună prietenă

udrea plange

Referatul DNA pentru arestarea preventivă a lui Tudor Breazu, apropiat al Elenei Udrea şi administrator al afacerii sale de la Nana, indică faptul că acesta a intermediat o mită din care s-a plătit petrecerea aniversară a Elenei Udrea de la Predeal, dar şi excursii ale Elenei Udrea şi ale prietenei acesteia, Ana Maria Topoliceanu. Detalii despre traseul banilor primiţi de Udrea ca şpagă reies chiar din declaraţia Anei Maria Topoliceanu, ceea ce înseamnă că aceasta şi-a turnat prietena la DNA, săptămâna trecută.

Vezi şi: DNA: MITA data pentru zilele de nastere si vacantele Elenei Udrea

"Nu am ce să vă spun în legătură cu asta", a declatat Anei Maria Topoliceanu când a fost contactată de jurnaliştii de Obiectiv.info. Ea a confirmat că este prietenă cu Elena Udrea de 20 de ani. Rugată să explice cum s-a împăcat relaţia de prietenie cu un denunţ la DNA, Ana Maria Topoliceanu nu a mai spus nimic.

Vezi şi: DNA prezinta traseul BANILOR. Cum ajungea mita la Elena Udrea

Ana Maria Topoliceanu a fost şefa Companiei Naţionale de Investiţii în vremea când Elena Udrea a fost ministrul Dezvoltării. Ana Maria Topoliceanu a fost membru PDL sector 6, acolo unde Udrea deţinea şefia. A fost numită consilier al ministrului, când Udrea a preluat funcţia la Ministerul Dezvoltării şi Turismului, şi apoi a ajuns şefă la CNI. Aceasta este a treia persoană cu care Udrea a apărut în fotografiile făcute la Paris, anul trecut, în care a fost surprinsă şi Alina Bica, fostul şef al DIICOT, în prezent arestată.

Vezi şi: Elena Udrea, cu șeful DIICOT în Paris - FOTO

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.