Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elevii de la Şcoala primară nr. 2 din localitatea Podriga, care a fost afectată de un incendiu, vor desfăşura cursurile online

www.univrse.ro
scoala-online

Elevii de la Şcoala primară nr. 2 din localitatea Podriga, care a fost afectată, duminică, de un incendiu, vor desfăşura cursurile online, a declarat, luni, pentru AGERPRES, inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Botoşani, Gabriel Hârtie.

Potrivit sursei citate, la unitatea de învăţământ de la Podriga sunt înscrişi 69 de elevi, dintre care 35 în ciclul preşcolar şi 34 în ciclul primar.

Citește și: Raed Arafat, critici dure la adresa lui Ion Cristoiu: ‘Răspândiți minciuni și narative false și veninoase, pentru că la vârsta dumneavoastră sigur nu vă veți schimba’

"Şcoala funcţiona până acum în scenariul verde. Am discutat şi astăzi dimineaţă (luni dimineaţă n.r.) cu domnul primar şi m-a asigurat că în trei zile reface acoperişul, coşul de fum şi partea electrică a şcolii. Astfel, timp de trei zile, copiii de la această şcoală vor învăţa online, până se remediază situaţia", a afirmat Hârtie.

Acoperişul şcolii din satul Podriga din comuna Drăguşeni a fost afectat, duminică, de un incendiu, provocat de un coş de fum neizolat termic, care, pe fondul supraîncălzirii, a aprins acoperişul.

În urma incendiului au fost afectaţi circa 60 de metri pătraţi din totalul celor 550 de metri pătraţi ai învelitorii unităţii de învăţământ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.