Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elevii din judeţul Vrancea vor beneficia de o masă caldă la şcoală

MFE
elevi scoala

Aproape 4.300 de elevi din opt localităţi din judeţ vor beneficia de o masă caldă la şcoală în cadrul unui program pilot derulat în anul şcolar 2022 - 2022, a anunţat, joi, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Vrancea, Cătălin Toma.

"4.286 de elevi din opt localităţi vrâncene vor beneficia de o masă caldă la şcoală, în cadrul unui program pilot derulat la nivel naţional. Pe lista unităţilor administrativ - teritoriale şi a unităţilor - pilot de învăţământ în care se va implementa proiectul prin care se va acorda suport alimentar elevilor în anul şcolar 2022 - 2023 figurează şi localităţile Mărăşeşti, Păuneşti, Sihlea, Gura Caliţei, Homocea, Slobozia Bradului, Poiana Cristei şi Tănăsoaia", a declarat Cătălin Toma, informează Agerpres.

Preşedintele CJ Vrancea a precizat, pentru AGERPRES, că numărul copiilor care vor primi masă caldă în acest an şcolar s-a dublat faţă de anul trecut, după ce pe lista şcolilor în case se va derula programul au intrat alte trei unităţi de învăţământ, între care Şcoala Gimnazială Slobozia Bradului, unde învaţă aproape 1.500 de elevi.

Valoarea zilnică a produselor acordate elevilor în cadrul programului Masa Caldă s-a majorat anul acesta de de la 10 la 15 lei/masă/beneficiar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.