Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elevul care a găsit aproape 10.000 de lei și i-a returnat a fost premiat de Primăria Satu Mare

presasm.ro
elev

Elevul Vlad Mihai, de la Liceul Tehnologic "Constantin Brâncuşi" din Satu Mare, ce a returnat proprietarului 9.700 de lei găsiţi la începutul anului într-un bancomat, a fost recompensat, marţi, de administraţia locală din municipiu cu diplomă şi o tabletă.

"Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, i-a făcut o supriză elevului Vlad Mihai de la Liceul Tehnologic 'Constantin Brâncuşi', care a găsit o sumă mare de bani în bancomat, dar a decis să o returneze proprietarului, fără să mai stea pe gânduri. Primarul i-a oferit o diplomă de merit şi o tabletă performantă pentru spiritul civic manifestat faţă de persoanele din jur şi bunurile acestora", se arată, marţi, pe contul de Facebook al Primăriei Satu Mare.

Potrivit sursei citate, surpriza a fost pusă la cale cu ajutorul conducerii Liceului şi Asociaţia "Prietenia Sătmăreană".

Conform presei locale, în data de 5 ianuarie, elevul Vlad Mihai a găsit la un bancomat din Satu Mare suma de 9.700 de lei, returnată de aparat după o eroare.

Tânărul a pus apoi un anunţ pe un grup de Facebook dedicat locuitorilor judeţului Satu Mare şi, după câteva ore, soţia bărbatului care şi-a uitat banii în bancomat a luat legătura cu Vlad, suma fiind returnată proprietarului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.