Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elevul-cuțitar din București, care a atacat profesoara de japoneză, a fost arestat

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Elevul de la Colegiul Național Ion Creangă din București, reținut de polițiștii din Capitală pentru 24 de ore, fiind acuzat de tentativă de omor după ce a atacat cu un cuțit profesoara de japoneză, a fost arestat pentru 30 de zile.

Potrivit unui comunicat de presă, Inspectoratul Școlar al Municipiului București a informat miercuri Ministerul Educației în legătură cu producerea unui incident la un liceu din București.

Reprezentanții Ministerului au ținut permanent legătura cu reprezentanții ISMB, care s-au deplasat la fața locului

„Sunt în desfășurare demersuri ale instituțiilor competente, pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs incidentul. Ministerul Educației condamnă ferm agresiunea de orice fel în mediul școlar, indiferent dacă este îndreptată asupra elevilor, asupra cadrelor didactice sau asupra altor categorii de personal din instituțiile de învățământ. Vom continua să monitorizăm acțiunile întreprinse la nivelul unității școlare în care s-a produs incidentul, pentru a ne asigura că vor fi respectate prevederile legale ce se impun a fi urmate în astfel de situații și pentru a avea certitudinea sprijinului pe care cei implicați, inclusiv elevii martori la incident, îl vor primi în perioada următoare”, au anunțat reprezentanții ministerului.

Ce s-a întâmplat la școală

Polițiștii din Capitală au fost sesizați miercuri, prin 112, cu privire la faptul că o femeie, cadru didactic la o școală din Sectorul 4, a fost agresată de un elev în timpul orei.

Potrivit Poliției Capitalei, profesoara ar fi fost atacată cu „un obiect tăietor-înțepător”, în timp ce se afla la ora de curs. La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au identificat persoanele implicate. Elevul se află în custodia polițiștilor. De asemenea, la fața locului s-au deplasat echipaje medicale, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.