Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elias Charalambous, antrenorul echipei FCSB, a declarat că FC Rapid este în luptă directă cu formația sa

Facebook
fcsb rapid

Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Elias Charalambous, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că FC Rapid este în luptă directă cu formaţia sa, aşa că în meciul direct de duminică aceasta are şansa să se distanţeze în clasamentul Superligii.

"Urmează un meci important mâine, un meci de care se bucură toţi jucătorii şi toţi suporterii, pentru că se va disputa pe un stadion plin. Ştim că va fi dificil pentru noi, însă suntem bine pregătiţi. Obiectivul nostru este să câştigăm. Sunt în luptă directă cu noi şi e şansa noastră să ne distanţăm mai mult în clasament. Însă în final, fiecare meci valorează tot 3 puncte. Nu este un meci decisiv, e mult prea devreme să vorbim despre asemenea lucruri. În sezonul trecut, ultima întâlnire a fost un meci diferit. Nu sunt genul de om care să vorbească despre revanşă sau lucruri de genul acesta. Atunci a fost ultimul meci al sezonului, altă situaţie, a fost în trecut. Acum nu ne gândim decât meciul din faţa noastră", a afirmat el, conform Agerpres.

"Suporterii înţeleg că stau şi acum în ploaie la rând pentru bilete, aşa că mă aştept la o atmosferă frumoasă, o atmosferă în care jucătorii iubesc să joace fotbal. Dar atmosfera este un lucru, iar jocul în sine altul. Aşa că jucătorii trebuie să fie concentraţi pe ceea ce jucăm, iar la final sperăm ca fanii noştri să fie bucuroşi. Un motiv în plus pentru a câştiga meciul de mâine este reprezentat de suporteri pentru că ştim cât de importantă este o victorie pentru ei. Sigur că noi ne-am dori să câştigăm mereu, dar nu e posibil acest lucru. În viaţa unei echipe sunt şi momente mai slabe, dar sunt sigur că avem jucătorii bine pregătiţi astfel încât să arătăm din nou cel mai bun joc al nostru", a adăugat Charalambous.

Tehnicianul a menţionat că Vlad Chiricheş şi Florinel Coman au revenit la antrenamente după accidentările suferite şi sunt apţi de joc.

"Şi noi avem jucători care ne lipsesc uneori, la fel ca şi Rapid acum. Însă acest lucru nu contează, echipe de acest nivel au în lot mulţi jucători. Aşa că nu contează cine va juca sau cine nu va juca. Va fi un derby, un meci în care e important cum jucăm. Chiricheş şi Coman se antrenează 100% alături de echipă. Şi toţi jucătorii care se antrenează împreună cu echipa au şanse să se afle în primul unsprezece. În acest moment nu avem jucători accidentaţi, toţi sunt apţi", a spus antrenorul.

Întrebat ce părere are despre faptul că antrenorul echipei Rapid, Cristiano Bergodi, a declarat că se aşteaptă ca patronul Gigi Becali să anunţe public primul unsprezece al FCSB, Elias Charalambous a răspuns: "Dacă aveam numărul lui de telefon îi trimiteam eu un mesaj cu primul unsprezece. A glumit cu siguranţă, e bine să mai şi glumeşti înaintea unui astfel de meci. Ţinând cont că se apropie finalul anului, cred că nu e foarte greu pentru domnul Bergodi să ghicească primul nostru unsprezece, aşa cum nu e greu nici pentru mine să ghicesc primul lor unsprezece".

Echipa de fotbal FCSB întâlneşte, duminică, de la ora 20:30, pe Arena Naţională din Capitală, formaţia FC Rapid, într-o partidă contând pentru etapa a 15-a a Superligii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.