Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elias Charalambous, optimist după victoria cu Sepsi: `Suntem pregătiţi pentru titlu`

Charalambous

Elias Charalambous, antrenorul echipei FCSB, crede că formaţia pe care o antrenează poate visa la titlu, după victoria obţinută luni, în deplasare, la Sf. Gheorghe, cu Sepsi.

”Cel mai important lucru pentru mine este reacţia. Iar reacţia jucătorilor mei a fost uimitoare, au marcat două goluri în câteva minute şi am revenit rapid.

Mai avem multe lucuri de îmbunătăţit si incerc să le imbunătăţesc, nu trebuie să pierdem meciuri pentru asta. Am încercat să schimbăm sistemul în partea a doua a meciului, pentru că Sepsi ne-a creat câteva probleme. Mă uit la meci şi încerc să îmbunătăţesc echipa, indiferent ce moment al meciului este. Dacă trebuie să fac ceva care să îmbunătăţească jocul, o să fac!

Am vazut ce probleme avem în defensivă şi încercăm să le rezolvăm, e important să nu primim gol. Sunt fericit să mă aflu aici pentru că e un club mare, am văzut şi suporterii şi vreau să le mulţumesc pentru că au venit să ne susţină.

Voi analiza acest meci, iar de mâine ne vom focusa pe meciul cu CFR. Suntem pregătiţi pentru titlu. Avem experienţa titlurilor şi mentalitatea clubului este aceea de a câştiga titluri”

Formaţia FCSB a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Sepsi OSK, în etapa a doua din play-off-ul Superligii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.