Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elicopretul SMURD a intervenit pentru salvarea vieţii unui copil de 6 ani din Vâlcea: Minorul a suferit un accident de circulaţie

smurd

Un copil de şase ani a fost preluat, sâmbătă după-amiază, de un elicopter SMURD şi transportat la un spital din Bucureşti după ce a fost lovit de o maşină, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, potrivit agerpres.ro.

Potrivit sursei citate, evenimentul a avut loc pe un drum judeţean din comuna Dăeşti, băieţelul fiind singur în momentul în care a fost accidentat.

Citește și: Mircea Cosma face dezvăluiri incendiare! Cum a fost îngenuncheată România. George Soroș, implicat direct: 'Lovitura principala a început la Cluj'

"Minorul, lăsat nesupravegheat, ar fi traversat strada fără să se asigure, fiind acroşat de un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani din Făgăraş. Copilul este rănit grav, are fractură de bazin", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea.

Poliţiştii au deschis dosar penal în acest caz şi fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.