Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elicopter prăbușit pe raza comunei Săpânța (Maramureș), pilotul a fost găsit mort

breaking news stiripesurse.ro

Un elicopter s-a prăbușit pe raza comunei Săpânța, județul Maramureș, iar pilotul a fost găsit mort. Procurorii au deschis un dosar penal în acest caz, existând suspiciuni că aparatul de zbor ar fi fost folosit pentru traficul de țigări din Ucraina.

Vezi și: VIDEO Donald Tusk, mesaj în limba română: 'M-am îndrăgostit de Sibiu, toată lumea s-a îndrăgostit de dumneavoastră'

Purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș, Florina Meteș, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că în cauză se desfășoară o anchetă coordonată de un procuror de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj.

„Am fost sesizați despre faptul că a fost găsită o persoană decedată pe raza comunei Săpânța. Polițiștii au intervenit la fața locului și s-a deschis un dosar penal, fiind desfășurate cercetări sub coordonarea unui procuror de la Curtea de Apel Cluj pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs incidentul aviatic”, a spus Meteș.

Citește și: Greșeala uriașă făcută Radu Mazăre! Ce a declarat consulul Madagascarului .

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că bărbatul găsit mort era pilotul unui elicopter care s-a prăbușit pe raza comunei Săpânța, existând suspiciuni că aparatul de zbor fusese folosita la săvârșirea de infracțiuni, în speță trafic de țigări din Ucraina.

„Din primele informații rezultă că aparatul de zbor care s-a prăbușit nu avea însemne de înmatriculare și nu exista niciun plan de zbor depus la vreo instituție aeronautică privind deplasarea în România”, au spus sursele citate.

UPDATE: A fost informat CIAS (Centrul de Investigare si Analiza pentru Siguranta Aviatiei Civile) care urmeaza sa se deplaseze la fata locului pt investigatiile tehnice de specialitate.

La fata locului locului s-a deplasat medic legist pt efectuarea examinarii preliminare a cadavrului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.