Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elicopter SMURD, solicitat de urgenţă pentru preluarea unui bărbat care s-a răsturnat cu tractorul

Libertatea
Elicopter SMURD Harghita

Un bărbat de 51 de ani din comuna Pietrari a fost grav rănit, miercuri, după ce s-a răsturnat cu tractorul într-o zonă împădurită din localitate, el fiind transportat de urgenţă cu un elicopter SMURD la un spital din Craiova, potrivit reprezentanţilor ISU Vâlcea, potrivit Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al instituţiei, Octavian Fulger, a precizat că pentru scoaterea bărbatului de sub utilaj au fost deplasate în zonă o autospecială de descarcerare grea, o ambulanţă SMURD şi o autospecială cu apă şi spumă, care nu au mai ajuns însă la locul accidentului din cauza terenului greu accesibil, paramedicii deplasându-se pe jos mai bine de doi kilometri.

"Intervenţia a durat circa o oră şi jumătate, echipajul SMURD trimis în zonă deplasându-se pedestru circa doi kilometri pentru a ajunge la locul accidentului. Persoana rănită a fost extrasă de sub tractor, conştientă, cu dureri în zona costală şi la membrele inferioare. A fost adusă pe targă până într-o zonă în care a putut ajunge ambulanţa şi predată echipajului de la SAJ, care a decis să solicite un elicopter SMURD pentru transportarea ei de urgenţă la un spital din Craiova", a transmis Octavian Fulger.

Reprezentanţii Poliţiei Vâlcea au precizat că bărbatul se afla în zonă cu tractorul pentru a căra lemne din pădure, dar a manevrat greşit vehicul, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat, rămânând prins sub utilaj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.