Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elicopter SMURD, solicitat pentru preluarea unui bărbat prins sub un tractor răsturnat, în județul Vâlcea

Libertatea
Elicopter SMURD Harghita

Un bărbat de 48 de ani din comuna Berislăveşti a fost grav rănit, luni, după ce tractorul pe care îl conducea s-a răsturnat, medicii de la Ambulanţa Vâlcea solicitând un elicopter SMURD pentru a fi dus la un spital din Bucureşti, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea.

Potrivit sursei citate, bărbatul a rămas prins sub utilaj, fiind scos de acolo de câţiva cetăţeni până să ajungă echipajele de intervenţie la locul accidentului

"La intervenţie s-au deplasat o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi o ambulanţă SAJ, cu medic. Bărbatul a fost scos de sub tractor de către cetăţeni. Este conştient, cooperant, dar cianotic. Medicul de la faţa locului a solicitat elicopterul SMURD pentru transportarea lui la Spitalul Floreasca din Bucureşti", a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu.

Reprezentanţii Poliţiei Vâlcea au precizat că bărbatul intenţiona să ajungă într-o livadă din zona în care s-a produs incidentul ca să cosească, iar într-o pantă, utilajul, care avea ataşată şi o cositoare, s-a răsturnat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.